APD - Angel`s Perfect Dream

Tokrat sva se z Nejcem podala pofotkat domačo glasbeno skupino APD ali drugače povedano Angel`s perfect dream. Ker smo bili močno odvisni od vremena, ki je mimogrede zadnje čase podobno kot na Otoku, smo zadevo izpeljali zelo na hitro. Predhodno smo izbrali dve lokaciji (pod mostom in na križišču), kjer smo potem opravili fotkanje. Fotke bodo uporabili za izdajo novega Cd-ja, ki prihaja ven v kratkem.
Ker je šlo za naš prvi skupni session, smo pač vsi imeli malo treme, ki pa se je po treh urah fotkanja čisto porazgubila. Verjetno bodo naslednja druženja še uspešnejša, saj vsi vemo kje smo delali napake. Mogoče naj omenim samo še miren promet skozi vas, saj je bliskanje močno prestrašilo mimovozeče, zakaj pa uganite sami :)
Pa še mojim APD-jevcem: drugič boste stal še bolj pr`miru!
Ker pravijo, da slika pove več kot tisoč besed, ste vljudno vabljeni k ogledu in seveda komentarji so dobrodošli.Komentarji

  1. se strinjam z Domnom:)hehe super je ratal!

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimni8:24 pop.

    Fotke so mi všeč. Naslednjič pa poskusi z malo več energije pri bendu, saj so sedaj preveč statični. Obdelava je kul, razen ČB bi jaz mogoče zamenjal raje z barvami.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave